Ανακοινώσεις

Διαδικτυακά θα διεξαχθεί η 2η φάση «ΠΛΑΤΩΝ» του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Οικονομικών

            Από την Επιτροπή του Διαγωνισμού ανακοινώνεται ότι λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα εξαιτίας του COVID-19, η 2η φάση «ΠΛΑΤΩΝ» του 2ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού Οικονομικών 2021 θα διεξαχθεί διαδικτυακά στην προβλεπόμενη από την Προκήρυξη ημερομηνία, δηλαδή στις 23 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 9 π.μ.

 

Ως εκ τούτου όσοι μαθητές Λυκείου επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 2η φάση του Διαγωνισμού, δεν χρειάζεται να κάνουν την διαδικασία που περιγράφεται στην Προκήρυξη (δηλαδή μέσω της σχολικής μονάδας και της Διεύθυνσης Δ.Ε.) αλλά απλούστατα θα πρέπει να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού (contest.econ.uth.gr) όπου θα βρουν τον σύνδεσμο για την είσοδο τους στο διαγωνισμό.

Να τονισθεί, δηλαδή, ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής (στην ειδική σελίδα του Διαγωνισμού) και να επισκεφτούν (στις 9:00 π.μ. της 23/1/21) την ιστοσελίδα του Διαγωνισμού (όπως εξ άλλου λέει και στην Προκήρυξη): contest.econ.uth.gr, όπου μέσω του Μενού (Υποψήφιοι --> Σύνδεση Διαγωνιζομένων και στη συνέχεια από το Υποψήφιοι --> Είσοδος 2η φάση «ΠΛΑΤΩΝ») θα βρουν τον σύνδεσμο που θα τους παραπέμπει στην ιστοσελίδα των θεμάτων.

Στη σελίδα εκείνη θα απαντήσουν στις ερωτήσεις-ασκήσεις και στο τέλος (στην τελευταία καρτέλα) θα βάλουν το ονοματεπώνυμο και το email τους.

Τα αποτελέσματα της 2ης φάσης του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα στην ίδια ιστοσελίδα.