Ανακοινώσεις

Αποτελέσματα της 1ης φάσης “Ξενοφών” - 5ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Οικονομικών

Στο συνημμένο αρχείο PDF που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε ΕΠΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ, τα Αποτελέσματα της 1ης φάσης “Ξενοφών” του 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Οικονομικών, που διεξήχθη ηλεκτρονικά στις 26.11.2023.

Στο αρχείο που θα βρείτε παρακάτω, στην 2η στήλη υπάρχει ένας ανωνυμοποιημένος κωδικός του κάθε μαθητή/τριας για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Στην 3η στήλη δίνεται η βαθμολογία με άριστα το 100, η οποία θα προσμετρηθεί ως bonus στην επίδοση των συμμετεχόντων της 2ης φάσης. Τέλος στην 4η στήλη παρουσιάζεται το σχολείο (όπως αυτό μας δηλώθηκε) για να βοηθήσουμε στην ορθή εύρεση της επίδοσης σας.
Σημειώνουμε ότι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων γίνεται με αλφαβητική σειρά.
 

Η πρώτη φάση του 5oυ Πανελλήνιου Διαγωνισμού Οικονομικών ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με τη συμμετοχή 91 μαθητών από λύκεια όλης της χώρας. Θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους διαγωνίστηκαν στην πρώτη φάση και ήρθαν σε μία πρώτη επαφή με τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Οικονομικών. 

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε πως η 2η φάση "Πλάτων" θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά στις 21.01.2024 στις 11.50 και επιτρέπεται η συμμετοχή όλων των μαθητών από τα Λύκεια της χώρας ανεξαρτήτως αν έλαβαν ή όχι μέρος στην 1η φάση. Οι μονάδες που κέρδισαν οι συμμετέχοντες στην 1η φάση, θα συνυπολογιστούν για την κατάταξη της 2ης φάσης (ως bonus), όμως η πρόκριση για την 3η φάση του διαγωνισμού παραμένει πιθανή για όλους!

Εκ μέρους της Επιτροπής του Διαγωνισμού Οικονομικών 2024

Για προβολή των αποτελεσμάτων πατήστε εδώ .