Ανακοινώσεις

Αποτελέσματα 2ης Φάσης και προκριθέντες στην 3η Φάση

Την Κυριακή 21.01.2024 ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή της 2ης φάσης «Πλάτων» του 5ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Οικονομικών. Συνολικά, στη φάση αυτή συμμετείχαν και βαθμολογήθηκαν 102 μαθητές από τα Λύκεια όλης της χώρας.  

Από την επίδοση τους σε αυτή τη φάση και σε συνδυασμό με το bonus από την 1η φάση-αν είχαν λάβει μέρος σε αυτή- προκύπτει η κατάταξη που θα βρείτε στο αρχείο PDF που ακολουθεί.  Η κατάταξη που παρουσιάζεται είναι σε αλφαβητική σειρά. Στο πρώτο τμήμα αναφέρονται οι 65 προκριθέντες στην τρίτη (3η) τελική φάση του διαγωνισμού. Έπειτα, ακολουθεί η κατάταξη των υπόλοιπων συμμετεχόντων. Συνοψίζοντας, στην 3η και τελική φάση του Διαγωνισμού "Αριστοτέλης" από την οποία θα προκύψει η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Hong Kong, προκρίνονται οι πρώτοι 65 μαθητές

Η 3η φάση θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12:00-15:00 δια ζώσης στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο. Εκεί οι 65 διαγωνιζόμενοι θα εξεταστούν σε θέματα τόσο κλειστού όσο και ανοικτού τύπου, στο πρότυπο του διαγωνισμό της Ολυμπιάδας Οικονομικών.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προετοιμασία των 65 προκριθέντων αλλά και θερμά συγχαρητήρια στους υπόλοιπους μαθητές για την αξιέπαινη προσπάθεια τους. Για περισσότερη εξάσκηση, μπορούν να αντλήσουν υλικό από τα θέματα προηγούμενων ετών που υπάρχουν ανηρτημένα εδώ.

Την κατάταξη και τους προκριθέντες με βάση τους βαθμούς των δύο πρώτων φάσεων μπορείτε να τη βρείτε εδώ.