Ανακοινώσεις

Αποτελέσματα της 3ης φάσης "Αριστοτέλης"

Την Κυριακή 12.03.2023 ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή και της 3ης φάσης «Αριστοτέλης» του 4ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Οικονομικών. Στη διαδικασία συμμετείχαν οι 22 μαθητές που είχαν προκριθεί από τις 2 προηγούμενες φάσεις του διαγωνισμού.

Οι μαθητές εξετάστηκαν τόσο σε θέματα κλειστού τύπου όσο και σε ερωτήσεις ανοικτού τύπου στα πρότυπα των θεμάτων της Ολυμπιάδας. Από αυτές προέκυψε η τελική βαθμολογία και κατάταξη που παρουσιάζεται στο έγγραφο που θα βρείτε πατώντας εδώ

Οι 5 πρώτοι μαθητές, είναι και αυτοί που θα συγκροτήσουν την Εθνική Ομάδα Οικονομικών που θα διαγωνιστεί στην 6η Διεθνή Ολυμπιάδα Οικονομικών.  Θερμά συγχαρητήρια στους 5 που διακρίθηκαν αλλά και σε όλους όσους διαγωνίστηκαν. 

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της 3ης φάσης ολοκληρώνεται και επισήμως ο 4ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Οικονομικών και ξεκινά η περίοδος προετοιμασίας της ομάδας υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Εκφράζουμε ευχαριστίες σε όσους συμμετείχαν στον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Οικονομικών και σε όσους συνετέλεσαν για την ομαλή διεξαγωγή του.