Ανακοινώσεις

Ξεκινά στις 28/11/21 ο 3ος Διαγωνισμός Οικονομικών με την 1η φάση

Η πρώτη (1η) φάση με το όνομα «ΞΕΝΟΦΩΝ» θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Διαγωνισμού την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12:00-13:00 και μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, Νυκτερινό Λύκειο, Διεθνές Λύκειο).

Οι μαθητές μπαίνοντας στον ιστότοπο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών (δηλ. της διοργανώτριας αρχής), www.econ.uth.gr, θα βρουν εύκολα το σχετικό σύνδεσμο που θα τους οδηγήσει στην ιστοσελίδα του Μαθητικού Διαγωνισμού Οικονομικών. Εκεί θα δημοσιεύεται η (παρούσα) Προκήρυξη του Διαγωνισμού και θα τονίζονται όλες οι λεπτομέρειες των φάσεων. Επιπλέον, θα βρουν τον σύνδεσμο που θα τους οδηγήσει στην ιστοσελίδα των θεμάτων του Διαγωνισμού.

Οι μαθητές δεν χρειάζεται να έχουν κάνει προεγγραφή στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, παρά μόνο να πατήσουν στον σύνδεσμο που θα υπάρχει εμφανώς στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού. Οι μαθητές, όμως, οφείλουν να συμπληρώσουν μετά την τελευταία σελίδα των θεμάτων της εξέτασης σε ειδική σελίδα τα στοιχεία τους: (α) το ονοματεπώνυμο μαζί με τον πλήρη τίτλο του σχολείου τους, (β) ένα έγκυρο email (δικό τους ή κάποιου εκ των γονέων τους) και (γ) το τηλέφωνο (το κινητό τους ή της οικίας τους).

Καλή επιτυχία!